Keš pro vozíčkáře

Kousek od Vlašimi máme věhlasný Rahabilitační ústav Kladruby. Je odtud na obzoru dobře vidět památná hora Blaník. Lidé se tu léčí po operacích, ale hlavně po dopravních nehodách a úrazech. Pacienty jsou i velmi známé osobnosti, herci, sportovci.
Takže tu máme velkou komunitu osob na vozíčku, jsou mezi nimi i kačeři.
Ale založit pro ně keš není tak snadné, nesmí být ani příliš vysoko, ani příliš nízko. Z vozíčku dostanete jen tak od výšky kolen až do pasu. Nedostanete se daleko od cesty. Každá nerovnost, houštíčko je nepřekonatelnou překážkou. Přitom nesmí být na ráně, všichni víme, jak agilní jsou mudlové. Krabičky vhodné i pro tyto kačery tam jsou tři:
Vyhled na Vlasim ocima vozickare(GC35V11)
Lesopark Kladruby(GC3R31X)
KEEP RESPECT(GC3953G)

Všechny s T 1. Nejsilněji mě oslovila ta třetí z nich.
Pokud si chcete dokázat, jak na tom jste dobře, zkuste si jako kompenzaci odlovit Vyhled na RU (GC357ZN), ta má terén 4,5.
Ale hlavně přemýšlejte! Jak je třeba pečovat o své zdraví, neriskovat zbytečně, ani při goecachingu. Pokud byste se tu rozhlédli, např. v restauraci ústavu (veřejnosti tam je vstup povolen) a pozorovali lidí v okolí, viděli byste své zdraví a život z trochu jiného úhlu. Vozíčkáři se tam baví, vtipkují, spřádají plány do budoucna, ale mají to neskonale těžší.
Mě se zatím keš s terénem 1, založit nepodařilo, ale zkuste to vy. Pomůžete tak naplnit Motto i poslání ústavu.
Motto: Naším cílem je pomáhat, vaším bojovat.
Poslání: Poskytovat rehabilitační a sociální služby tak, aby naši pacienti
dosáhli co největší nezávislosti a soběstačnosti a osvojili si zdravý životní styl.

Je tu ještě několik hezkých keší, dokonce v areálu lesoparku, ale to už je jiné téma.