Namrzlé stromy

První podblanická CHALLENGE keška

A je to tady. Podblanicko má konečně svoji challenge kešku. A když píšu svoji, je to opravdu doslova. Pro získání keše CHKO Blanik challenge je totiž naprosto nezbytné alespoň trochu poznat tento kraj. Než odlovíte potřebných dvacet místních keší, jistě Podblanicko aspoň trochu poznáte. Přesněji řečeno poznáte jádro Podblanicka, CHKO Blaník, nejmenší CHKO v Česku.

Autorem této keše je Dloch, zakladatel vice než 50 keší, které mají své souřadnice ne dále nežli 30km od Louňovic pod Blaníkem.
Pro kešku vybral Dloch opravdu krásné místo s výhledem na centrální horu CHKO, Velký Blaník. Jedná se o místo nedaleko obce Křížov, které opravdu stojí za to navštívit. Přiznám se, že nebýt Dlocha, asi bych se sem jen tak nedostal, pokud vůbec někdy. Takhle z toho bylo moje jednatřicáté FTF.

Závěrem vás musím pozvat, abyste tuto Dlochovu výzvu přijali. Nejprve si zkontrolujte, jak jste na tom s odlovem potřebných keší pomocí challenge checkeru.
PGC Checker
Potom si vyberte ze seznamu, které keše ještě dolovíte, abyste splnili podmínku challenge, a pak už vyražte na odlov. Challenge checker i seznam doporučených keší jsou samozřejmě původními součástmi Dlochovy keše, které jsem si tady dovolil použít. V listingu CHKO Blanik challenge samozřejmě najdete vše potřebné. Přeji příjemný pobyt na Podblanicku a užijte si lov! X.

Flag Counter

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *